L'Escuderia Osona tanca temporada amb quatre títols als campionats catalans

Carlos Gutiérrez, per partida doble, Lluc Bergadà i l’equip Chatarrin triomfen a les seves disciplines

Carlos Gutiérrez ha aconseguit 2 títols aquesta temporada
Carlos Gutiérrez ha aconseguit 2 títols aquesta temporada | Escuderia Osona
Osona.com
02 de gener del 2020
Els pilots i copilots de l’Escuderia Osona han tornat a signar aquest 2019 una gran temporada: dos títols per a Carlos Gutiérrez, un per a Lluc Bergadà i l’equip Chatarrin; tres subcampionats per a Joan Salvans, Albert Orriols i Lluís Pujolar; i un tercer lloc per a Francesc Cucharrera.

Regularitat. L’equip Chatarrin team de l’Escuderia Osona, format per José Luis Moreno, de Sant Hipòlit de Voltregà, i Sidru Noguera, de les Masies de Voltregà, amb un BMW 320 van rubricar una temporada esplèndida en guanyar el 2000 Viratges i proclamar-se campions del campionat català de Regularitat Esport.

Motociclisme / Mediterrani. Doblet dels nostres pilots al Campionat Mediterrani de Velocitat. Carlos Gutiérrez s’ha endut el títol de la categoria Open 600, que no s’ha decidit fins a l’última cursa, i Lluc Bergada, per la seva banda, ha guanyat la Challenge Honda CBR300R.

Motociclisme / Supermotard. Carlos Gutiérrez ha signat una gran temporada amb un altre títol a la Supermotard, a l’SM Road. La categoria ha estat dominada en tot moment per pilots de l’Escuderia Osona, amb un Francesc Cucharrera estel·lar en tercera posició del campionat, tot i participar només a dues curses.

Automobilisme / Muntanya. Joan Salvans no ha pogut revalidar el títol del Campionat de Catalunya de Muntanya, però ha aconseguit un subcampionat més que merescut. El nostre pilot només ha participat en cinc ral·lis (dels quals n’ha guanyat quatre) i no ha fet prou punts per atrapar el campió, Gerard de la Casa, que els ha corregut tots.

Automobilisme / Asfalt. Desenllaç sorprenent del Campionat de Catalunya de Ral·lis d’Asfalt, no exempt de polèmica. El pilot de l’Escuderia Osona Albert Orriols ha guanyat tres dels cinc ral·lis disputats (Valls, la Llana i Pineda). Tot i això, només ha aconseguit el subcampionat i s’ha quedat a un punt del campió, Aleix Vila, que s’ha beneficiat del coeficient que s’aplica al vehicle en la puntuació final de cada prova. El seu copilot, Lluís Pujolar, també ha quedat segon del campionat.