Les tribus natives americanes, protagonistes del Festival de la Infància de Vic

El Sucre acull el festival els dies 27, 28 29 i 30 de desembre i 1, 2 i 3 de gener

El Festival de la Infància, l'any passat
El Festival de la Infància, l'any passat | @vic_turisme
Osona.com
24 de desembre del 2019
Actualitzat a les 11:49h
Aquest any, el Festival de la Infància de Vic fa un viatge a Amèrica i proposa ambients i jocs relacionats amb les tribus natives americanes. El responsable del Festival, Toni Ortiz, explica que "convertirem el festival en un meravellós món de fantasia ambientat en les tribus natives americanes, amb el poblat flotant dels apatxes, convertit en un circuit d'aventures, passant pel poblat de Toro Sentado, i el Saloon, on hi haurà espectacles cada dia".

El festival es repartirà en cinc àrees diferenciades: la Zona Esportiva, el Poblat Flotant, el Poblat de Toro Sentado, el Saloon i la ludoteca infantil. D'aquesta manera, s'oferirà una àmplia varietat de propostes com tallers, espectacles, jocs, inflables, pràctica d'esports com tennis, futbol sala i rocòdrom, entre d'altres.

El Festival de la Infància estarà instal·lat al pavelló comercial del Recinte Firal El Sucre els dies 27, 28, 29, 30 de desembre del 2019 i 1, 2 i 3 de gener del 2020, i l'horari serà de 16h a 20h. El preu és de 5 euros de 3 a 14 anys; 3 euros per a famílies nombroses i monoparentals; i gratuït per als més petits de 3 anys i més grans de 14.
Arxivat a