Osonament

​Osonament rep la placa al treball President Macià

Mercè Generó recull el guardó i lloa el paper dels professionals

per Osona.com, 21 de desembre de 2019 a les 09:55 |
Joan Carles Rodríguez i Mercè Generó, recollint el guardó | Osonament
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de desembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Osonament va rebre aquest dijous la placa al treball President Macià en la categoria d'igualtat d'oportunitats en el treball i la conciliació de la vida personal, laboral i familiar, i corresponsabilitat entre dones i homes en el treball de cura de persones. L'acte de concessió de les plaques i medalles es va fer al Palau de la Generalitat i va ser presidit pel president Quim Torra, acompanyat del conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani.

Tal com explica Osonament en una nota, van recollir la placa el president d'Osonament Joan Carles Rodríguez i la gerent Mercè Generó, que va fer el discurs en nom de les organitzacions premiades: Associació de Rehabilitació i Educació Especial Jeroni de Moragas de Móra d'Ebre, Ap! Lleida Associació professional d'empresàries de Lleida i Pirineus, Associació MIFAS de Girona i Celler Cooperatiu i Secció de Crèdit de Vila-rodona i Osonament.


Generó va afirmar que "les cinc entitats guardonades, no només complim amb alguna, sinó amb totes les categories del guardó: seguretat i salut en el treball; igualtat d'oportunitats i conciliació de la vida personal, laboral i familiar; responsabilitat social empresarial; foment de la creació d'empreses i de l'ocupació de qualitat".

També va tenir un agraïment pel govern, per les persones que van impulsar i crear les institucions reconegudes i per la "la gran feina dels equips de treball de les diferents institucions premiades. "Professionals que hi posen el talent, el temps, el coneixement, el saber fer, adaptant-se al canvi de normatives, de lleis, ordres, resolucions, justificacions... Unes traves que dificulten el camí, però que no ens fan perdre la il·lusió i la recompensa que suposa treballar per a les persones". Finalment, va tenir "un sincer record per a les persones exiliades i les que estan injustament empresonades, que no podran passar les festes de Nadal amb les seves famílies".


A banda de les cinc empreses que van rebre la placa, el Govern va concedir quinze medalles a persones a títol individual, per les seves qualitats, mèrits personals o pels serveis prestats en benefici dels interessos generals.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació