Casa Tarradellas compra el 60% del grup carni Herta per fer el salt a l'estranger

L'empresa, propietat de Nestlé, va facturar 667 milions el 2018

Osona.com
20 de desembre del 2019
Actualitzat a les 10:08h
 Les oficines de casa Tarradellas a Gurb
Les oficines de casa Tarradellas a Gurb | Josep M. Montaner
Casa Tarradellas ha comprat aquest dijous el 60% del grup de xarcuteria i productes carnis Herta a Nestlé, que mantindrà el 40% de l'accionariat. Després d'aquesta adquisició, Nestlé i Casa Tarradellas crearan una empresa conjunta per Herta amb les seves respectives accions del 40 i 60%.

L'aliança d'empreses inclou les activitats de xarcuteria d'Herta en sis països europeus, i les masses de pastís i pizza a França i Bèlgica. Aquesta empresa conjunta es crearà després de consultar als organismes de representació dels empleats.

Les activitats de xarcuteria i les masses de pastís i pizza d'Herta van generar vendes per 667 milions d'euros el 2018 i van ser valorades en 690 milions d'euros. Nestlé mantindrà i continuarà desenvolupant les gammes vegetarianes Herta existents, d'acord amb la seva estratègia d'enfortit les seves ofertes vegetals amb marques com Garden Gourmet a Europa i Sweet Earth als Estats Units.

S'espera que la transacció es tanqui durant el primer semestre de 2020, i l'empresa conjunta es basarà en la presència de la marca i la seva posició de lideratge en certs països europeus, així mateix es beneficiarà de les fortaleses complementàries i la seva experiència en innovació d'ambdues parts.