Torelló estrena la fira TocaFusta, dedicada al joc i a la joguina de fusta

El certamen se celebra el 21, 22 i 23 de desembre a la plaça Nova i a la plaça dels Torners

Durant la roda de premsa de presentació de la Fira TocaFusta
Durant la roda de premsa de presentació de la Fira TocaFusta | Aj. de Torelló
Osona.com
19 de desembre del 2019
Torelló estrena aquest cap de setmana la primera edició del TocaFusta, una fira dedicada al joc i la joguina de fusta. La fira està organitzada per l'Ajuntament de Torelló amb la col·laboració del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura i diverses entitats i associacions del municipi. Les activitats es portaran a terme els dies 21, 22 i 23 de desembre a la plaça Nova i plaça dels Torners-Museu de la Torneria.

L'objectiu de la fira és fer un Torelló "viu i dinàmic", així com "dinamitzar el poble en aquestes dates prèvies a les festes de Nadal", lligant la fira amb la tradició que hi ha a Torelló i a la Vall del Ges de la fabricació amb fusta.

Els espais

La fira comercial es farà el dissabte 21 a la plaça Nova i que acollirà cinc productors i botigues de jocs i joguines de fusta. Tots cinc són de la comarca i quatre de la Vall del Ges. A més, durant els tres dies de la fira hi haurà una exposició al Museu de la Torneria de tres empreses productores locals de joguines de fusta.

D'altra banda, les activitats es dividiran en dos grans espais: la plaça Nova i la plaça dels Torners – Museu de la Torneria. Hi ha previstos diversos tallers, jocs gegants de fusta, contes i actes per a tota la família durant els tres dies del TocaFusta.

A la plaça dels Torners, destacarà la instal·lació de les estructures de fusta creades en el taller RE-CREA, organitzat des de l'àrea de Promoció Econòmica.

Horaris
El TocaFusta, la Fira del Joc i la Joguina de Fusta de Torelló es pot visitar el dissabte 21 i el diumenge 22 de desembre, d'11 a 14h i de 16.30 a 19.30h i el dilluns 23 de desembre, d'11 a 14h i de 16 a 19h.

Horaris
El TocaFusta, la Fira del Joc i la Joguina de Fusta de Torelló es podrà visitar el dissabte 21 i el diumenge 22 de desembre, d'11 a 14h i de 16.30 a 19.30h i el dilluns 23 de desembre, d'11 a 14h i de 16 a 19h.
 

Consulta tota la programació

Arxivat a