Fira de Santa Llúcia a Taradell, aquest diumenge

Parades, patge reial i misses, entre les activitats tradicionals de la jornada

Osona.com
13 de desembre del 2019
Actualitzat a les 17:27h
Aquest diumenge, la plaça de Santa Llúcia i la plaça del Gili de Taradell es tornaran a omplir un any més d'articles nadalencs. Torna la Fira de Santa Llúcia amb una vuitantena de parades, en què s'hi podrà trobar, a més de productes nadalencs, altres comestibles. La 44a edició comença a les 10 del matí i acaba a les 8 del vespre.

A més de parades, a dos quarts d'11 del matí hi haurà missa amb la participació del cor parroquial i a la sortida hi haurà coca amb llonanissa, així com es podrà adquirir el ramet de la sort. A la tarda, a les 5, serà el torn dels menuts que podran entregar la carta al Patge Reial a la plaça de Santa Llúcia. Els més petits també podran gaudir d'un espai amb jocs gegants a càrrec de Quiràlia. A les 6 de la tarda es farà el tradicional berenar popular amb torrades i botifarra, a la plaça de Sant Gili.

Com és habitual aquest divendres se celebren les misses (al matí i al vespre) i l'endemà dissabte la 6a edició de la  Nit de Santa Llúcia, una vetllada musical que acull la mateixa capella de Santa Llúcia i organitza Amics de Santa Llúcia.

Cal destacar que a partir del 25 de desembre i fins després de festes es podrà visitar el pessebre, que organitza la Comissió Capella de Santa Llúcia, situat a l'interior de l'ermita.
Arxivat a