​Tavèrnoles dona la benvinguda al Nadal geolocalitzant tions

També es podrà visitar la tradicional exposició de pessebres

El tió de Tavèrnoles
El tió de Tavèrnoles | Difucor
Osona.com
13 de desembre del 2019
Tavèrnoles farceix, un any més, les festes de Nadal amb tallers i activitats per a totes les edats. Els actes ja van començar el passat pont de la Puríssima i s'allarguen gins al 5 de gener amb l'arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient.

Les activitats comencen aquest diumenge, 15 de desembre, amb la "Geolocalització de Tions Solidaris" per recollir diners Marató de TV3 al Centre Cívic. El mateix diumenge al migdia, la inauguració de "Tavèrnoles fa el pessebre i canta el Nadal". Una mostra de Fragments de Pessebres, que arriba a la 8a edició més que consolidada en el món del pessebrisme. Estarà ubicada al Centre Cívic i es podrà visitar els dissabtes i festius de 12 a 2 del migdia i de 5 a 8 de la tarda fins al 19 de gener. Els dies laborables es podrà fer la visita concertant hora a les oficines de l'Ajuntament.

El dijous 26, tindrà lloc la tradicional Quina Popular de Sant Esteve que se celebrarà al restaurant Colomer a les 7 de la tarda. El diumenge 29 a les 12 del migdia, s'espera l'arribada del Patge Reial al Campament situat a la terrassa del Centre Cívic, que recollirà les cartes dels infants. Com altres anys també s'han organitzat diferents tallers de Nadal.

Activitats

- Geolocalització de Tions Solidaris (15 desembre). Centre Cívic a les 11h.
- Mostra de Pessebres (fins al 19 de gener). Centre Cívic
- Tallers de Nadal (23 i 30 desembre, i 2 i 3 gener). Sala polivalent a les 16.30.
- Quina popular de Sant Esteve (26 de desembre). Restaurant Colomer a les 19h.
- Cavalcada de Ses Majestats els Reis d'Orient (5 de gener)