Els treballs de recerca dels estudiants del Sant Miquel de Vic, oberts al públic

El centre acull la Jornada de Recerca aquest dissabte de 9 del matí a 2 del migdia

Osona.com
12 de desembre del 2019
El col·legi Sant Miquel de Vic
El col·legi Sant Miquel de Vic | Josep M. Montaner
El col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic acull aquest dissabte 14 de desembre, de 9 del matí a 2 del migdia, una nova Jornada de Recerca. En aquesta sessió, un centenar d'estudiants de segon de Batxillerat de la promoció 2018-2020 presentaran més de 90 Treballs de Recerca centrats en camps i disciplines tan diversos com les Ciències, l'Enginyeria i l'Arquitectura, la Matemàtica i la Informàtica, les Ciències Socials, l'Educació, les Humanitats, la Psicologia, l'Art i el Disseny.

L'impacte de la xarxa social Instagram sobre els adolescents, la convivència amb la postveritat, el maltractament infantil físic i psicològic, el sikhisme en la història contemporània de l'Índia, els esports i la creació d'una ruta turística de vigatans il·lustres són algunes de les temàtiques dels 45 Treballs de Recerca que es presentaran en l'àmbit de les Humanitats.

Pel que fa a Ciències, es presentaran més de 40 treballs, entre dels quals hi ha una investigació centrada en la detecció i l'anàlisi de variants genètiques en el càncer, un estudi de les plantes medicinals a Orient i a Occident, així com un treball sobre mites i realitats de la nutrició esportiva.

L'Art i el Disseny també seran presents en aquesta nova jornada, com és el cas d'un estudi sobre el Disseny d'un cartell publicitari per a la Festa Major de Vic.

Des de fa uns anys, el Col·legi Sant Miquel dels Sants obre les portes al públic per donar a conèixer els treballs d'investigació dels seus estudiants de segon de Batxillerat. Coincidint amb la Jornada de Recerca, el Col·legi edita In_certeses, una col·lecció que recull aquests treballs en diferents volums.
Arxivat a