​La UVic premia els treballs de final de grau més innovadors

Es concedeixen per primera vegada els premis Innova Talent

Els premiats pel TFG
Els premiats pel TFG | UVic-UCC
Osona.com
12 de desembre del 2019
La Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) ha lliurat per primera vegada els premis Innova Talent als millors treballs de final de grau (TFG) que recullen una aposta ferma per la innovació, l'autoocupació, una voluntat de servei i una clara vinculació amb el territori. Les distincions tenen el suport de la Caixa d'Enginyers.

El tribunal ha premiat sis projectes que, segons l'adjunta a la vicerectora d'Ordenació Acadèmica, Olga Pedragosa, "aposten pels valors de la superació de dificultats i reptes, però també per l'exigència i la voluntat de fer coses acadèmicament rigoroses".

Des de la Caixa d'Enginyers, la directora de banca institucional, Montse Ramírez, mostra la seva satisfacció per aquesta iniciativa que "reconeix el talent de les futures generacions i, a més, aposta per l'educació com a motor de canvi de la societat". El gerent de la UVic-UCC, Marc Mussons, assegura que "per a la Universitat és un honor poder concedir aquests premis a l'excel·lència".

Ramon Angosto, de la Facultat de Ciències i Tecnologia, i Mireia Comas, de la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar, han rebut el primer premi; Marina Beteta i Neus Parera, i Lluís Casany, de Ciències de la Salut i el Benestar, el segons premis; i Anna Valls i Mariona Carré, de la mateixa facultat, han rebut els tercers premis.
Arxivat a