La pista de gel de Manlleu arrenca amb 1.200 patinadors

Durant una trentena de dies, el centre de la capital del Ter s'engalana per Nadal

Pista de gel a la plaça Fra Bernadí de Manlleu, aquest dilluns.
Pista de gel a la plaça Fra Bernadí de Manlleu, aquest dilluns. | Adrià Costa
Osona.com
09 de desembre del 2019
Actualitzat a les 19:01h
El Badanadal de Manlleu ha arrencat amb força aquest cap de setmana. Uns 1.200 patinadors ja han passat per la pista de gel de la plaça Fra Bernadí. Enguany el parc de gel ha crescut lleugerament respecte a l'any passat. La pista es divideix en dues parts: la gran de 675 m2; i la petita de 125 m2, pels menuts que vulguin fer els seus primers passos. També hi ha el tobogan gegant per relliscar-hi, en què aquest cap de setmana s'han fet unes 800 baixades.

A més del parc de gel, el Badanal organitza la ludoteca infantil i un ampli ventall d'activitats. A la ludoteca, hi ha tallers i activitats pensades per als més menuts de casa; mentre que la resta de la programació consta d'activitats de temàtica diversa, des de culturals, formatives o esportives.

En la passada edició, per la pista de gent van passar més de 15.000 patinadors, pel tobogan gegant van baixar més de 6.000 trineus, i més de 4.000 van gaudir de la ludoteca de Nadal.

Horaris
El parc de gel obre les instal·lacions fins al 7 de gener, de les 11 del matí a les 8 del vespre en dies laborables i diumenges. Els divendres, dissabtes i festius l'horari és de les 11 del matí a les 9 del vespre. Els patins de lloguer i donuts per baixar pel tobogan estan inclosos en el preu de l'entrada. Com a novetat, la compra d'entrades es pot fer per internet per així estalviar-se les cues a les taquilles.
Arxivat a