Milers de visitants inunden els carrers de Vic pel Mercat Medieval

L'organització estima que durant els tres dies de fira han passat 190.000 persones

Mercat Medieval de Vic, aquest divendres
Mercat Medieval de Vic, aquest divendres | Adrià Costa
Osona.com
09 de desembre del 2019
Actualitzat a les 12:05h
Milers de visitants han inundat els carrers de Vic aquest cap de setmana de la Puríssima per endinsar-se en el Mercat Medieval. Amb el bon temps com a company de viatge, la fira ha pogut lluir durant tres dies.

Des de l'àrea de Fires i Mercats, estimen que durant aquests dies han passat unes 190.000 persones. El divendres i el dissabte han estat els dies amb major concentració de gent.

Aquesta gran afluència de visitants ha suposat retencions a la C-17 i a la C-25 coincidint també amb la Fira de l'Avet a Espinelves.

Les novetats, ben rebudes

Fires i Mercats remarca que el canvi d'ubicació de la zona infantil (de la plaça dels Màrtirs a les Adoberies) ha estat molt ben rebut per al públic familiar. En aquesta zona, s'hi podia trobar atraccions de fusta, un laberint, tallers i actuacions de titelles, entre altres. Per això, aposten per mantenir aquest lloc de cara la propera edició. 

Una de les novetats més destacades era l'absorció de la Fira de Santa Llúcia, que s'acostuma a celebrar una setmana després del Mercat Medieval. Des de l'organització ho valoren positivament, però remarquen que cal consolidar la proposta.
 

Mercat Medieval de Vic Foto: Adrià Costa


Pel que fa al recorregut teatral de L'Assalt d'Altarriba ha comptat amb un aforament lleugerament inferior al de l'anterior edició. S'ha passat del 95% al 82%.

​El Mercat Medieval del 2020 se celebrarà durant quatre dies: del 5 al 8 de desembre.
Arxivat a