Trenta-tres dies de Badanadal a Manlleu

L'espai "Pop Up", l'aparador de botigues, torna a la plaça Fra Bernadí

Pista de gel torna a ser la principal atracció del Badanadal de Manlleu
Pista de gel torna a ser la principal atracció del Badanadal de Manlleu | Adrià Costa
Osona.com
05 de desembre del 2019
Un any més, la plaça Fra Bernadí de Manlleu acull el seu esdeveniment nadalenc més important durant 33 dies: el Badanadal. A partir d'aquest 6 de desembre, s'obren les instal·lacions del parc de gel per gaudir de 800 metres quadrats de gel. Tal com destaca el regidor Eudald Sellarès enguany la dimensió creix lleugerament respecte a l'any passat. La pista es divideix en dues parts: la gran de 675 m2; i la petita de 125 m2, pels menuts que vulguin fer els seus primers passos; a més del tobogan gegant per relliscar-hi.

Horaris
El parc de gel obre les instal·lacions del 6 de desembre fins al 7 de gener, de les 11 del matí a les 8 del vespre en dies laborables i diumenges. Els divendres, dissabtes i festius l'horari és de les 11 del matí a les 9 del vespre. Els patins de lloguer i donuts per baixar pel tobogan estan inclosos en el preu de l'entrada. Com a novetat, la compra d'entrades es pot fer per internet per així estalviar-se les cues a les taquilles.


A més del parc de gel, el Badanal organitza la ludoteca infantil i un ampli ventall d'activitats. A la ludoteca, hi ha tallers i activitats pensades per als més menuts de casa; mentre que la resta de la programació consta d'una seixantena d'activitats de temàtica diversa, des de culturals, formatives o esportives (consulta la programació).

L'espai "Pop Up" torna a plaça

L'espai "Pop Up" torna a l'espai Express, a l'antiga cooperativa, a la plaça. S'hi pot trobar productes dels diferents comerços de la ciutat. El regidor remarca que se segueix la línia de l'any passat de "coses cuques". A l'aparador de botigues hi exposen un total de 28 comerços.

Les botigues del MAB (Manlleu Associació de Botiguers), com cada any, ofereixen uns "rasca rasca" per tal que els clients puguin guanyar entrades gratuïtes per la pista de gel o bé, participar en un sorteig de 1.000 euros, dos de 500 euros i vint sortejos més de 100 euros, perquè es gastin els diners del premi en comerços del MAB.

L'activitat nadalenca més important de la comarca

En la passada edició, per la pista de gent van passar més de 15.000 patinadors, pel tobogan gegant van baixar més de 6.000 trineus, i més de 4.000 van gaudir de la ludoteca de Nadal. Aquestes xifres s'han mantingut en els darrers anys, cosa que valora positivament Sellarès: "És l'activitat de Nadal més important i més llarga en temps a Osona".

En aquest sentit, apunta que enguany s'ha fet una campanya conjunta de promoció amb el Mercat Medieval de Vic i la Fira de l'Avet d'Espinelves, actes que també atrauen centenars de visitants.
Arxivat a