El Consorci del Lluçanès crea una àrea de Cultura

L'ens aprova una nova organització i un pressupost de 761.360 euros per al 2020

Les cares del Consorci del Lluçanès, en una imatge d'arxiu.
Les cares del Consorci del Lluçanès, en una imatge d'arxiu. | Consorci del Lluçanès
Osona.com
05 de desembre del 2019
El consell general del Consorci del Lluçanès va aprovar aquest dimarts, 3 de desembre, la nova organització de les àrees de treball de l'ens. Tal com explica el Consorci, l'estructura té novetats importants com la creació de l'àrea de Cultura, que hi hagi adjunts als caps de l'àrea, que l'àrea d'Igualtat s'afegeix a la d'Acció Social i d'altres també s'han agrupat.

El repartiment de les vuit àrees queda organitzat de la següent manera:

Àrees organitzatives del Consorci del Lluçanès
1) Promoció econòmica i ocupació: Jordi Bruch, alcalde de Prats de Lluçanès com a cap d’àrea, amb el suport de Ramon Padrós, alcalde de Sant Martí d’Albars.
2) Desenvolupament Rural i medi ambient: Ramon Ambrós, regidor d’Olost i actual Vicepresident del Consorci, conjuntament amb Josep Rocadembosch, d’Oristà, Josep Pujol, alcalde de Sant Agustí de Lluçanès i Gil Salvans, també regidor d’Olost.
3) Acció social, Joventut i Igualtat: Montserrat Juvanteny, coordinadora política del Consorci del Lluçanès i regidora de Prats de Lluçanès.
4) Educació i formació (Escola de Música i Arts del Lluçanès): Josep Sala, regidor de Perafita.
5) Centre de serveis: David Puyol, alcalde de Sant Bartomeu del Grau.
6) Cultura: Josep Romero, alcalde de Sant Feliu Sasserra, i Eva Boixadé, alcaldessa de Lluçà.
7) Turisme, patrimoni i esports: Marc Parés, alcalde de Sant Boi de Lluçanès, i Laia Serra i Ricard Mesquíes, regidors de Sant Agustí de Lluçanès i Olost, respectivament.
8) Comunicació, transparència i TIC: Pere Martí, regidor de l’Ajuntament d’Olost.


Aprovació del pressupost

En el mateix consell general es va aprovar el pressupost del Consorci del Lluçanès per a l’any 2020 per un import de 761.360 euros. En aquest s’ha inclòs una partida per tal de finançar, a través de subvencions, a entitats del Lluçanès que organitzin activitats culturals o socials.

D'altra banda, també es va donar llum verda a l’adhesió a dos plans d’igualtat del Consell Comarcal d’Osona: el d’orientació sexual i identitat de gènere, i el d’igualtat de gènere. 
Arxivat a