Tona atorga al Premi Mil·liari a Mercè Boix

L'Ajuntament destaca la seva implicació en el voluntariat i les entitats culturals del municipi

Durant l'entrega del Mil·liari a Mercè Boix.
Durant l'entrega del Mil·liari a Mercè Boix. | Aj. de Tona
Osona.com
04 de desembre del 2019
Actualitzat a les 12:01h
L'Ajuntament de Tona, en el ple del passat octubre, va decidir per unanimitat atorgar el Premi Mil·liari d'enguany a Mercè Boix per la seva implicació constant i altruista amb les activitats del poble, eminentment des de dues vessants, el camp del voluntariat i la participació en entitats culturals del municipi. Dissabte passat al migdia, en el marc de la Festa Major d'hivern, es va entregar el guardó a la Sala de Plens.

En l'àmbit del voluntariat destaca la seva dedicació a la Fundació Can Codina. Forma part del grup de voluntaris que vetllen perquè les persones que resideixen al Casal dels Avis de Tona gaudeixin d'activitats de lleure ben divertides. A més, també va ser una de les impulsores de la Coral de Can Codina, de la qual n'és la seva directora.
 

Durant l'entrega del Mil·liari a Mercè Boix. Foto: Aj. de Tona


Pel que fa a la seva col·laboració amb entitats del poble, destaca la seva tasca al Cor Bonaire, un cor amateur que ofereix interpretacions senzilles i acurades de les peces del seu repertori i del qual la Mercè n'ostenta la presidència. També ha col·laborat i col·labora amb l'Associació de Tona contra el càncer, el Cor Parroquial i el Pessebre Vivent de Tona.

El premi Mil·liari s'atorga des del 1995 a una persona implicada del poble i és el màxim guardó del municipi. Se n'han entregat 22, la majoria dels quals són homes. Des de l'Ajuntament s'ha volgut potenciar la paritat.
Arxivat a