Banc d'Aliments

Joan Turró, nou delegat del Banc dels Aliments a Osona

Agafa el relleu a Sebastià Raurell que ostenta el càrrec des del 2017

per Osona.com , 3 de desembre de 2019 a les 18:55 |
Sebastià Raurell, Joan Turró i Xavier Farrés
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de desembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Joan Turró és el nou delegat del Banc dels Aliments a Osona en substitució de Sebastià Raurell, qui havia representat l'entitat des de l'octubre de 2017. Turró està vinculat estretament a entitats socials de la comarca i compta amb el suport i col·laboració del vicedelegat Xavier Farrés.

El Banc d'Aliments no distribueix els aliments de forma directa als usuaris sinó que proveeix d'aliments a la xarxa d'entitats d'iniciativa social que ho reparteixen a persones en situació de vulnerabilitat. De fet, els agents d'ajuda social són els encarregats d'avaluar les seves necessitats i fer-ne el seguiment.


La Delegació d'Osona treballa de forma coordinada amb Càritas de Vic, Taradell, Hostalets, Tona, Manlleu, Prats, Bisaura, Roda, Torelló, Centelles, Càritas Diocesana de Vic i Creu Roja. El Banc dels Aliments està gestionat per una Fundació privada benèfica independent, apolítica, aconfessional i sense ànim de lucre.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació