Educació vol millorar l'«ecosistema educatiu» al Voltreganès

El conseller Josep Bargalló visita les escoles de Sant Hipòlit i Les Masies de Voltregà

El conseller Bargalló visitant l'escola El Despujol, de les Masies de Voltregà
El conseller Bargalló visitant l'escola El Despujol, de les Masies de Voltregà | Educació
Osona.com
29 de novembre del 2019
El conseller d'Educació, Josep Bargalló, va visitar aquest dijous les escoles de Sant Hipòlit -l'Abat Oliba- i Les Masies de Voltregà -El Despujol-. Durant la visita, tal com explica el departament, va afirmar que són conscients que han de prendre "una resolució per afavorir el procés d'aprenentatge de l'alumnat, atendre millor les necessitats d'escolarització, ser més eficients amb les infraestructures que tenim i, per tant, acabar fent un millor ecosistema educatiu al Voltreganès".

En aquest sentit, va explicar que les escoles del Voltreganès tenen projectes educatius molt diferents i que cal una "coherència" en un mateix territori. Per això, el conseller es va reunir amb les direccions dels dos centres, les AMPES i els dos alcaldes dels municipis.

Bargalló va visitar l'escola Abat Oliba de Sant Hipòlit de Voltregà, amb l'alcalde Gerard Sancho; i l'escola El Despujol amb l'alcalde Sergi Vilamala. Anava acompanyat de la delegada del Govern de la Generalitat, Alba Camps, i de la directora dels Serveis Territorials, Dolors Collell.
 

El conseller Bargalló visitant l'escola Abat Oliba de Sant Hipòlit de Voltregà Foto: Educació