Tona

La Fira Joc Joc torna a Tona amb una cinquantena d'activitats lúdiques

El pavelló s'omple de jocs aquest diumenge, 1 de desembre, de les 10 del matí a les 7 del vespre

per Osona.com , 28 de novembre de 2019 a les 11:55 |
La Fira Joc Joc de Tona, l'any passat | Carles Fiter
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de novembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Fira Joc Joc torna a Tona aquest diumenge, 1 de desembre. El pavelló municipal acollirà més de 40 expositors i amb més de 55 activitats. Per tant, s'omplirà de jocs i activitats lúdiques de 10 del matí a les 7 del vespre. 

Tal com explica l'organització, la filosofia de l fira és donar a conèixer alternatives de jocs més enllà dels entreteniments digitals. És una mostra per a petits i grans.


Dos pavellons, dos jocs

La distribució dels dos pavellons es diferencien entre Joc Clàssic i Joc Modern. D'una banda, al Joc Modern s'hi podrà trobar jocs en viu, botigues de jocs, editorials, creadors de jocs i una ludoteca lliure per jugar a jocs de taula. 


També hi haurà l'espai "Tona Juga", una reivindicació de l'herència juganera de Tona. Precisament, la Fira Joc Joc té els seus orígens en la Fira de la Pesseta i això es destil·la en diverses capes de la vila. Aquest espai acollirà la Ludoteca Joc de Tona, Associacions i alumnes que presenten el seu joc com a treball de projecte, entre altres.

D'altra banda, al pavelló de Joc Clàssic hi haurà parades d'artesans, màgia, jocs gegants de construcció i espectacles. 

Cal destacar que aquest any el carrer davant del pavelló estarà ocupat pels jocs de la companyia Guixot de 8. 

Consulta la programació

 

Participació