Sant Tomàs

Sant Tomàs contracta set joves en el marc del programa de Garantia Juvenil

Estaran sis mesos a jornada completa en diferents serveis de l'associació

per Osona.com, 1 de desembre de 2019 a les 14:55 |
Sis de les set joves que treballen a Sant Tomàs. | Sant Tomàs
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de desembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El 31 d’octubre van començar a treballar a Sant Tomàs set joves en el marc del programa de Garantia Juvenil, amb la finalitat de facilitar-los l’exercici pràctic dels coneixements adquirits en la formació rebuda.
 


Estaran treballant durant 6 mesos a jornada completa en diferents serveis. A l’escola l’Estel s’ha incorporat una educadora; al centre de formació i inserció laboral Eina ha començat a treballar una tècnica de formació i inserció; al servei de lleure i esport Club CAR s’ha incorporat una monitora de lleure; al departament de Recursos Humans ha començat a treballar una tècnica; al Centre Ocupacional, concretament ubicada al Centre Cívic Santa Anna de Vic, s’ha incorporat una educadora auxiliar; i al Tac Osona s’han incorporat dues persones: una tècnica de producció i una psicòloga de la Unitat de Suport a l'Activitat Professional (USAP).
 

El programa de Garantia Juvenil té l’objectiu d’incentivar la contractació laboral en pràctiques de persones joves que no treballen ni estudien, i compta amb el cofinançament del Servei d'Ocupació de Catalunya de la Generalitat i el Fons Social Europeu, que es fan càrrec dels sous de les persones contractades.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació