FOTOS Osonament celebra els 40 anys amb una producció col·lectiva

«Jo bé i tu?» ha estat dirigit pel músic Arnau Tordera

Osonament celebra el 40è aniversari amb un espectacle «Jo bé i tu»
Osonament celebra el 40è aniversari amb un espectacle «Jo bé i tu» | Adrià Costa
Osona.com
25 de novembre del 2019
Actualitzat el 26 de novembre a les 17:31h
La Sala Ramon Muntanyà de l’Atlàntida de Vic va acollir aquest dissabte l'espectacle Jo bé, i tu?, una producció col·lectiva d'Osonament i el músic Arnau Tordera per celebrar el 40è aniversari de l'entitat. El muntatge s'ha preparat expressament per a l'ocasió i es basa en una adaptació que ha fet Tordera de la novel·la d'Aldous Huxley Un món feliç.

Els usuaris dels serveis de salut mental i addiccions van pujar a l'escenari, conjuntament amb alguns professionals de l'entitat. A banda dels actors i actrius que van pujar a l'escenari, altres van participar elaborant textos, o confeccionant l'escenografia i el vestuari. En total van formar-ne part una trentena d'usuaris.

Osonament, que celebra 40 anys, ofereix una xarxa de recursos integrats per cobrir les necessitats de rehabilitació, habitatge, oci i inserció laboral de persones amb problemes de salut mental i addiccions a Osona. Per això, l'espectacle, a més de potenciar les habilitats dels seus usuaris i afavorir les seves relacions interpersonals, tenia per objectiu sensibilitzar sobre la salut mental i trencar amb el rol de malalt mental.
Arxivat a