La Diputació concedeix 350.000 euros en crèdits als ajuntaments de Manlleu i Torelló

Els préstecs es destinaran a l'escola Pompeu Fabra i Can Puget a la capital del Ter i al pont de la Coromina a Torelló

Can Puget de Manlleu, en una imatge d'arxiu.
Can Puget de Manlleu, en una imatge d'arxiu. | Carles Fiter
Osona.com
23 de novembre del 2019
La Diputació de Barcelona ha concedit crèdits per un valor total de 350.000 euros als ajuntaments de Manlleu i Torelló. El préstec per a la capital del Ter està destinat per a finançar l’ampliació de l’edifici docent, amb la cuina escola Pompeu Fabra (150.000 euros) i la rehabilitació de la planta segona de Can Puget (25.000 euros). D’altra banda, l’Ajuntament de Torelló ha rebut un crèdit de 175.000 euros per a la restitució de la rampa d’accés al pont de la Coromina.

L'acció s'emmarca en la Caixa de Crèdit que impulsa el mateix ens amb l'objectiu d'atorgar crèdits als ajuntaments, entitats municipals descentralitzades i mancomunitats de municipis de la demarcació per al finançament de noves inversions, el dèficit de finançament en inversions executades i les operacions incloses en un Pla de Sanejament o Econòmic i Financer.

Cada govern local pot demanar fins a 175.000 euros per cada any, amb l'excepció dels municipis inferiors a 1.000 habitants, que podran superar aquest límit i sol·licitar l'import necessari per cobrir les seves necessitats de finançament. El tipus d'interès és al 0% i amb una amortització màxima de 10 anys.
Arxivat a