FacturaDirecta, Informàtica Feu, Erra Tecni Ram, entre les premiades per la Cambra

La delegació osonenca també reconeix Espai E i Associació Tapís, així com la trajectòria empresarial de Gràfiques Manlleu i la trajectòria agroalimentària de Successors de J. Pont

Erra Tecni Ram, una de les empreses premiades en el Dia de la Cambra d'Osona
Erra Tecni Ram, una de les empreses premiades en el Dia de la Cambra d'Osona | Cambra de Comerç
Osona.com
20 de novembre del 2019
La delegació a Osona de la Cambra de Comerç de Barcelona va celebrar aquest dimarts el Dia de la Cambra, l'acte més emblemàtic que reuneix empresaris de la comarca i reconeix la seva tasca. Tal com expliquen en una nota es van atorgar guardons per aquelles organitzacions que contribueixen al creixement del teixit econòmic de la comarca d'Osona amb responsabilitat i compromís.

Enguany s'han premiat diverses empreses d'Osona en categories reformulades. Mentre es conserven les d'emprenedoria, trajectòria agroalimentària i trajectòria empresarial; s'estrenen les de dona empresària, innovació agroramadera, autònom i PIME, i Responsabilitat Social i Empresarial. En aquest sentit, la Cambra vol donar resposta a reptes actuals, per això s'han creat aquestes noves categories.

En la categoria d'emprenedoria ha estat guardonada FacturaDirecta, empresa proveïdora d'un sistema de facturació en línia per a autònoms i petites empreses; mentre que el premi dona empresària, l'ha rebut Txell Feu, directora d'Informàtica Feu, una empresa familiar que ofereix solucions de tecnologia informàtica al teixit empresarial d'Osona.
 

Txell Feu amb Joan Canadell, durant l'acte del Dia de la Cambra a Osona. Foto: La Cambra


Quant a la innovació agroramadera, s'ha destacat el negoci de Erra Tecni Ram, una empresa especialitzada en la fabricació i muntatge d'equipaments ramaders per a granges de porcí i boví.

Dins de la categoria d'Autònoms i Petita i mitjana empresa la delegació ha premiat Espai E, un estudi especialitzat en l'àmbit cultural i en el disseny d'espais teatrals, museus o centres d'art.

En l'àmbit de la Responsabilitat Social Empresarial el Consell ha destacat la tasca de l'Associació Tapís, entitat sense ànim de lucre que lluita per donar resposta a les necessitats d'alguns joves en condicions de risc psicosocial.

Trajectòria empresarial i agroalimentària

I finalment, pel que fa als premis a la trajectòria empresarial i agroalimentària han recaigut, respectivament, en Gràfiques Manlleu, la impremta centenària líder a l'Estat espanyol en el sector de l'etiquetatge de productes alimentaris; i Successors de J. Pont, un negoci d'embotits amb més de 90 anys d'experiència.

Joan Canadell presenta el projecte Catalunya 2030/40

L'edició d'enguany era la primera del nou consell de la delegació de la Cambra de Barcelona. De fet, el president Joan Canadell va ser l'encarregat d'encetar l'acte, en què va destacar el valor de les delegacions pel territori.
 

Joan Canadell, durant l'acte del Dia de la Cambra a Osona. Foto: La Cambra


També va aprofitar per presentar el projecte Catalunya 2030/40, un pla estratègic que té per objectiu construir un nou model econòmic de país amb perspectiva 2030-2040. El pla està format per 15 eixos que aglutinen tot allò que l'economia catalana del futur ha de tenir en compte per tal de crear de Catalunya un actor econòmic destacat a nivell europeu.

Per la seva banda, el president del Consell de la Delegació d'Osona, Pere Antentas, va agraïr l'assistència dels empresaris i autònoms a l'edifici del Sucre, seu de la delegació cameral a Osona, i va destacar el valor i l'empenta de les empreses premiades en el marc del Dia de la Cambra.

La gala va comptar amb la participació del CEO d'Ogilvy Barcelona, Jordi Urbea, que va parlar sobre el binomi comunicació i negoci en plena era digital. L'acte el va cloure el tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Vic, Josep Arimany.
 

Pere Antentas, durant l'acte del Dia de la Cambra a Osona. Foto: La Cambra