El Mobile Week Catalunya 2020 creix i tornarà a Vic

La segona edició tindrà lloc el proper mes de febrer

Mobile World Congress 2019
Mobile World Congress 2019 | José M. Gutiérrez
Osona.com
19 de novembre del 2019
Vic es troba entre les 15 ciutats catalanes de tot Catalunya que tindran presència a la Mobile Week Catalunya 2020 el proper febrer. És la segona ocasió que Vic se suma a la iniciativa del Mobile World Capital Barcelona (MWCapital) i la Generalitat, que té l'objectiu d’estendre al conjunt de la ciutadania el debat sobre la revolució digital. 

La regidora de Promoció Econòmica, Bet Piella, remarca la importància que la ciutat sigui seu oficial del Mobile Week 2020 després que el projecte que es va presentar des de Vic, amb la col·laboració de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya i TIC Osona, hagi estat seleccionat. Destaca que es tracta d’una iniciativa que impulsa el desenvolupament digital de la societat i ajuda a millorar la vida de les persones a nivell global.
 
De 5 a 15

Aquesta xifra triplica les seus de l’edició 2019 de Mobile Week Catalunya, que passa de cinc emplaçaments als quinze previstos per a l’edició 2020. A la capital d’Osona se li sumen Begues, Girona, Igualada, Mataró, Mollerussa, Olot, Reus, Riudellots de la Selva, Sabadell, Sant Feliu de Llobregat, Sant Pere de Ribes, Vilanova i la Geltrú. A aquests municipis cal afegir-hi la comarca de la Ribera d’Ebre i la zona de l’Alt Pirineu amb activitats a l’Alta Ribagorça, el Pallars Jussà i el Pallars Sobirà.

Totes aquestes ciutats i territoris han presentat un preprojecte amb un breu plantejament de format, contingut i durada de l’esdeveniment, d’entre 1 i 3 dies. Un equip integrat per membres destacats de MWCapital i responsables de la Generalitat han valorat les propostes presentades.
Arxivat a