Àlex Garrido, vicepresident de la Federació de Municipis de Catalunya

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú Olga Arnau, que ostenta la presidència, és la primera dona i la primera republicana que presideix l'entitat municipalista

Els òrgans de direcció de la FMC
Els òrgans de direcció de la FMC | FMC
Osona.com
19 de novembre del 2019
Presència osonenca a la Federació de Municipis de Catalunya (FMC). L'alcalde de Manlleu Àlex Garrido és, des de divendres passat, un dels nous vicepresidents de la FMC. L'entitat municipalista està presidida per l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Olga Arnau (ERC). Arnau agafa el relleu del socialista Xavier Amor que portava al capdavant de l'entitat des del 2013. És la primera dona i la primera republicana que presidirà l'entitat municipalista.

A més de Garrido, també ocupen les vicepresidències Alba Pijuan (ERC), alcaldessa de Tàrrega; Eduard Rivas (PSC), alcalde d'Esparreguera; David Bote (PSC), alcalde de Mataró; Montserrat Candini (PDECat), alcaldessa de Calella; Xavier Fonollosa (PDECat), alcalde de Martorell; i Lluís Mijoler (comuns), alcalde del Prat de Llobregat. Amb aquesta composició es manté l'esperit plural d'aquesta entitat.

Garrido ja havia entrat a l'executiva de la FMC el passat 2015, juntament amb el llavors alcalde de Centelles Miquel Arisa. L'alcalde de Manlleu presidia l'àmbit de la Cultura, la Joventut i els Esports; mentre que Arisa, s'ocupava la vicepresidència primera de l'àmbit d'organització territorial.
Arxivat a