Salut

Anna Ribas s'estrena com a presidenta comarcal del Col·legi de Metges de Barcelona

La directora de l'EAP de Santa Eugènia de Berga pren el relleu a Francesc Xavier Clos

Anna Ribas | CoMB
per Osona.com, 19 de novembre de 2019 a les 12:55 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de novembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La doctora Anna Ribas ha estat nomenada nova presidenta de la junta comarcal d'Osona del Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB)

Ribas és especialista en medicina familiar i comunitària i metgessa de família a Folgueroles i Vilanova de Sau des del 1991 fins a l’actualitat. També és docent MIR i compagina la feina assistencial amb tasques de gestió. És directora de l'EAP de Santa Eugènia de Berga, directora tècnica del dispositiu d’Atenció Continuada i d’Urgències Territorial (ACUT Osona), i adjunta a la direcció del Servei d’Atenció Primària d’Osona (SAP).


Ribas pren el relleu a Francesc Xavier Clos, que ha ocupat el càrrec des de 2014 i es retira a petició pròpia. Clos és especialista en Cirurgia ortopèdica i traumatologia, i ha treballat a Mutua ASEPEYO i a Bayés Clínica – Centre mèdic Vic, fins a la seva jubilació parcial. La junta comarcal agraiex la tasca feta al doctor al front de la junta durant aquests cinc anys i el seu compromís amb els metges de la comarca.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació