Jaume Amargant, cap de llista de Ciutadans a Vic, deixa el partit

El candidat de les municipals a Vic plega després dels mals resultats del 10-N

Jaume Armagant
Jaume Armagant | Josep M. Montaner
Osona.com
18 de novembre del 2019
Actualitzat a les 10:38h
Jaume Amargant, el candidat de Ciutadans a Vic a les passades eleccions municipals del maig, ha deixat el partit després dels mals resultats de la formació del 10-N. En una carta extensa, a la qual ha tingut accés Osona.com, Amargant explica que plega de la política per raons polítiques i familiars.

"D'una banda, feia temps que a dins meu sentia una discordança entre els canvis accelerats de la realitat política i la meva visió i interpretació que no hi coincidia; per altra banda persones molt properes m'han recomanat fer aquest pas que crec i espero que serà bo per tothom", explica. A més, apunta que "no em sento capaç d'aportar coses noves i trobo a faltar al·licients després de la davallada electoral dels darrers temps".

El partit de Ciutadans es va presentar per primera vegada a les municipals d'aquest maig. Va punxar, ja que no va aconseguir cap regidor als tres municipis on es presentava: Vic, Manlleu i Torelló. Amargant va obtenir 690 vots, un 3,85% de la representació a la capital d'Osona.
Arxivat a