El documental «La batalla per les xarxes» s'estrena a Vic aquest divendres

El film, que es projectarà a les 7 del vespre al Cinema Vigatà, té com a fil conductor els vídeos de les càrregues policials durant l'1-O

Més d'un centenar d'agents van participar en les càrregues de l'1-O a la Ràpita.
Més d'un centenar d'agents van participar en les càrregues de l'1-O a la Ràpita. | Sofia Cabanes
Osona.com
13 de novembre del 2019
Battle of Social Networks (La batalla per les xarxes) és un documental basat en el testimoniatge i amb entrevistes a persones expertes on el fil conductor són vídeos gravats per gent anònima durant el referèndum sobre la independència de Catalunya i que van fer la volta al món, que serveix d'eix vertebrador per conèixer la nova funció de les xarxes socials extrapolat a tots els conflictes i revolucions futures a tot el món.

El documental produït per La Kaseta Ideas Factory, i que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vic, es presentarà divendres vinent, dia 15 de novembre, a les 7 de la tarda al Cinema Vigatà.

La presentació comptarà amb les intervencions del director del documental, David Fontseca, la directora del programa de TV3 Sense ficció, Montse Armengou, i l'alcaldessa de Vic, Anna Erra.

Un cop s'hagi projectat en primícia el documental, que és amb entrada lliure, se celebrarà un debat-col·loqui amb el públic assistent i algunes persones protagonistes d'aquesta batalla per les xarxes.
 

Cartell del film

Arxivat a