Goufone inaugura una botiga al centre de Vic aquest divendres

El nou espai compta amb 60 metres quadrats

Osona.com
13 de novembre del 2019
La companyia de telecomunicacions osonenca Goufone inaugurarà aquest divendres, 15 de novembre, una nova botiga al centre de Vic, a la rambla del Passeig (núm 6.). L'operadora s'acosta més als seus clients, ja que l'obertura de l'espai coincideix amb el desplegament de fibra òptica que Goufone està fent a la capital.

El nou espai consta de 60 metres quadrats destinats a l'ús comercial. Vol ser un punt de trobada entre usuaris i companyia i per això s'ha procurat que fos un espai actual, confortable, proper i professional. Amb aquesta obertura s'amplien fins a 7 les botigues que té Goufone arreu del territori. Actualment Goufone es troba en plena expansió i la seva fibra òptica pròpia ja arriba a 10 comarques catalanes.

La inauguració començarà a les 5 de la tarda i s'allargarà fins a les 8 del vespre. Hi ha diverses activitats preparades, com ara un concert, activitats per als més menuts i altres sorpreses més.

L'horari de la botiga de la rambla serà de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h, de dilluns a dissabte, el mateix que el de la botiga situada al carrer d'Ató Bisbe, n. 4 de Vic, que seguirà oberta, a l'espera d'un futur canvi d'ubicació.
Arxivat a