Marc Sucarrats, nou president del Consorci del Lluçanès

Ramon Ambrós i Marc Parés són els vicepresidents de l'ens

El Consorci del Lluçanès a la votació d'aquest dimarts.
El Consorci del Lluçanès a la votació d'aquest dimarts. | Consorci del Lluçanès
Osona.com
08 de novembre del 2019
Marc Sucarrats ha estat escollit nou president del Consorci del Lluçanès. Aquest dimarts es va procedir a la votació que va donar la presidència a l'alcalde d'Oristà. L'ens està format per dos representants de cada ajuntament del Lluçanès, el Consell Comarcal d'Osona i de diferents entitats (ADF Lluçanès, Unió de Pagesos i Botiguers de Prats).

El resultat arriba carregat de polèmica. Aquesta és la segona vegada que es vota, ja que en la primera hi va haver un doble empat (a 11 vots) entre els dos candidats, ambdós de JxCat, que es van presentar: Marc Sucarrats i Ramon Padrós. Finalment, aquest dimarts, es va procedir a una nova votació que va donar 14 vots a Sucarrats i 12 a Padrós.

Acompanyen a Sucarrats el regidor d'Olost Ramon Ambrós (ERC) a la vicepresidència primera, i l'alcalde de Sant Boi Marc Parés (Independents) a la segona que farà mig mandat. Al cap de dos anys, està previst que l'alcalde de Sant Bartomeu David Puyol rellevi Parés.Sucarrats havia estat vicepresident en el passat mandat i agafa el relleu d'Isaac Peraire, exalcalde de Prats de Lluçanès (ERC).
Arxivat a