Detinguts dos joves per robar en un magatzem a Vic

Els lladres, de 23 i 28 anys, van fer saltar l'alarma

Osona.com
05 de novembre del 2019
Actualitzat a la 13:14h
Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat diumenge, 3 de novembre, dos homes de 23 i 28 anys, i veïns de Vic, com a presumptes autors d'un robatori amb força. Els fets es remunten a les dues de la matinada, quan els mossos van rebre l'avís d'un robatori en un magatzem d'un establiment de Vic, situat a l'avinguda Països Catalans. Havia saltat l'alarma i a través de les càmeres de seguretat s'observaven dues persones a l'interior.

Quan els mossos van arribar a l'entrada de l'edifici van veure una persona amb un televisor a les mans que en veure'ls el va llançar i va fugir corrent cap a l'interior. A l'entrada també hi havia una palanca i una bossa amb un radiador a l'interior a punt per emportar-se'l.

Els agents van fer recerca per l'interior de l'edifici que connecta amb el magatzem i a la zona del pàrquing, amagats sota un vehicle, van trobar els dos presumptes autors. Els detinguts van passar aquest dimarts a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Vic.
Arxivat a