CHV

Salut distingeix l'entorn de treball saludable del CHV

L'Agència de Salut Pública inclou el consorci al seu programa

per Osona.com , 5 de novembre de 2019 a les 16:56 |
Miquel Vilardell i Sílvia Carbonell, del CHV, recollint el guardó. | CHV
L'Agència de Salut Pública de Catalunya acaba d'atorgar al Consorci Hospitalari de Vic (CHV) l'estatus d'empresa promotora de la salut –nivell "membre"–, després d'un procés d'avaluació consensuat amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies que ha concedit aquesta categoria a una vintena d'empreses i organitzacions del país. El lliurament dels certificats va tenir lloc a finals d'octubre en un acte oficial a la Secretaria de Salut Pública.

Una empresa promotora de salut és aquella que, a més de complir amb totes les mesures de seguretat i de prevenció de riscos laborals, es preocupa activament pel benestar dels seus treballadors impulsant accions per afavorir la seva salut en l'entorn laboral, els bons hàbits de vida, el compromís amb la comunitat i la sostenibilitat.


El programa "Entorn de treball segur i saludable" del CHV estableix les línies d'actuació per millorar la salut dels professionals. A través del projecte "Actius en Salut", enguany s'han impulsat accions per promoure l'activitat física i els bons hàbits alimentaris –com les sessions de la Carmanyola Saludable–. El Grup de Prevenció i Promoció de la Salut del CHV organitza aquest tipus d'activitats i treballa en coordinació amb la Comissió de Salut Pública d'Osona i amb la Comissió Territorial de PiPS.

 

Participació