Onze parelles lingüístiques a Torelló

Hi ha participants d'Ucraïna, el Marroc, Veneçuela o Polònia

Alguns dels voluntaris de les parelles lingüístiques a Torelló
Alguns dels voluntaris de les parelles lingüístiques a Torelló | Aj. de Torelló
Osona.com
05 de novembre del 2019
Actualitzat a les 11:11h

Torelló va presentar la setmana passada la nova edició del Voluntariat per la Llengua, que enguany està format per 11 parelles, 7 de les quals són noves. Tots els participants són del municipi, però tenen orígens tan diversos com ara Ucraïna, el Marroc, Veneçuela, Senegal, Equador, Perú i Polònia.

La trobada va consistir en un acte distès per donar a conèixer el funcionament del programa, el web i el blog del Voluntariat, els establiments i entitats de Torelló que hi col·laboren, els avantatges que ofereixen als participants i les activitats previstes durant aquesta edició de deu setmanes. També es va fer un reconeixement als dos voluntaris més antics, Quim Camprubí i Joan Montanyà, que fa 13 i 9 anys respectivament que formen part del programa de forma ininterrompuda.

L'objectiu general del programa Voluntariat per la llengua és facilitar a les persones que tenen coneixements bàsics de català la pràctica d'aquesta llengua en contextos reals de forma relaxada, per tal que es decideixin a parlar-la.

Arxivat a