La tradicional enganxada de cartells enceta la precampanya pel 10-N a Osona

La CUP, que s'hi presenta per primera vegada, és la candidatura amb més osonencs a les llistes

L'enganxada de cartells a la plaça de Vic.
L'enganxada de cartells a la plaça de Vic. | Albert Alemany
Osona.com
01 de novembre del 2019
Actualitzat a les 0:01h
La nit d'aquest dijous a divendres ha començat oficialment la campanya electoral per les eleccions espanyoles del proper 10 de novembre. Representants dels partits a Osona han protagonitzat la tradicional plantada de cartells a la plaça Major de Vic.

A la foto s'hi ha pogut veure, l'alcaldessa de Vic i diputada Anna Erra (JxCat), la diputada i regidora de Manlleu Marta Moreta (PSC), el diputat Marc Parés (Catalunya en Comú Podem), i el president comarcal d'ERC i diputat a la Diputació Jordi Fàbrega, entre altres. La CUP, que es presenta per primera vegada als comicis, farà l'enganxada durant el dia 1.

De fet, la CUP és la candidatura que té més osonencs: Núria Comerma (18), el regidor de Torelló Jordi Casas (19) i el regidor de Vic Joan Coma (32), que tanca la llista. Pel que fa als suplents, hi ha la regidora de Torelló Maria Àngels Casals (4) i l'alcalde de Sant Quirze de Besora David Solà (6).

Pel que fa a les altres llistes, l'alcalde de Centelles Josep Paré repeteix al PSC (14) i la regidora del mateix municipi Carme Sayós amb JxCat (21), llista en què Pilarín Bayés ocupa la 31a posició.