Vic es prepara per a Tots Sants i habilita un nou espai per al dol gestacional i perinatal

El cementiri obre més hores fins al 3 de novembre

El cementiri de Vic, l'any passat.
El cementiri de Vic, l'any passat. | Aj. de Vic
Osona.com
31 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 18:06h
El cementiri municipal obrirà de Vic més hores fins al 3 de novembre amb motiu de la diada de Tots Sants. Així, el cementiri podrà ser visitat entre les 9 del matí i les 6 de la tarda de forma ininterrompuda sense tancar al migdia.

Enguany, el cementiri disposarà d'un nou espai de dol per a recordar els nadons de mort gestacional o perinatal. Fins ara els familiars no disposaven de cap espai de record, i a través de l'Associació Little Stars de la Catalunya Central, l'Ajuntament ha impulsat la creació d'aquest indret. Torelló ja va inaugurar un espai pel dol perinatal i gestacional aquest estiu.

Música en directe

Per tercer any consecutiu, el cementiri de Vic tornarà a comptar amb música en directe el dia de Tots Sants. Alumnes, exalumnes, professors de l'Escola de Música Municipal (EMVic) i professionals de la comarca tornaran a posar música.

Des de les 10 del matí a la 1 del migdia i de 3 a 5 de la tarda, les persones que visitin el cementiri podran gaudir de les peces musicals interpretades per un trio de flauta, violí i violoncel, duet de flautes, violí i violoncel, flauta i guitarra flamenca i soprano i piano en diversos espais del cementiri.

Arxivat a