Bandolers «de por», aquest diumenge a la Fira d'en Rocaguinarda d'Olost

Els carrers del poble es tornen a omplir d'espectacles que retornaran a la Inquisició

Durant un dels espectacles a la Fira d'en Rocaguinarda, el 2018
Durant un dels espectacles a la Fira d'en Rocaguinarda, el 2018
Osona.com
31 d'octubre del 2019
Actualitzat a la 13:02h
 
Olost torna a retrocedir en el temps aquest diumenge, 3 de novembre, per reviure l'època del bandoler del Lluçanès Perot de Rocaguinarda a la 11a edició de la fira que porta el seu nom.

Un any més, bandolers, barjaules, bruixes i capellans inundaran els carrers del municipi amb molt d'espectacle i humor. No hi faltaran les escenes de les vidents, de les barjaules, de la tortura, de l'indult o la baralla dels Nyerros i Cadells, entre moltes altres.

El fet que el 31 d'octubre se celebri Halloween, serà una fira de por, "una fantasmada", expliquen des de l'organització. El tema principal serà La Inquisició i es faran paral·lelismes entre el s.XVII i l'actualitat.

Un centenar d'actors i novetats

Els espectacles compten amb la participació desinteressada de més d'un centenar d'actors i actrius del poble, de diverses edats, a més del suport de maquilladores, atrezzo i direcció artística. Xevi Font es fa càrrec de la direcció escènica, i Albert López, de la direcció tècnica.

D'altra banda, segons l'organització, les escenes tornen amb moltes novetats, per exemple, la nova il·luminació per les escenes del vespre o que s'ampliaran les grades situades a la plaça major.

A més dels tradicionals espectacles, els visitants podran passejar entre diverses parades d'alimentació i artesania, participar en els espectacles infantils, visitar l'Espai Perot Rocaguinarda o fer un mos a les foodtrucks. La fira arribarà al seu punt final amb un espectacle piromusical.
 

Recull de galeries de fotos de la Fira d'en Rocaguinarda 

Programa d’actes de la Fira d’en Perot Rocaguinarda

Arxivat a