L'empresa Roquet Hidràulics de Tona, premiada pels enginyers industrials de la Catalunya Central

El jurat valora els 70 anys d'història de l'empresa osonenca al territori i la seva capacitat d'adaptació a les exigències del mercat actual

Jurat dels premis
Jurat dels premis
Osona.com
28 d'octubre del 2019
L'empresa Roquet Hidràulics, amb seu a Tona, ha estat proclamada guanyadora de la 40a edició del Premi Guillem Catà, que atorga la demarcació de la Catalunya Central de l'Associació d'Enginyers Industrials de Catalunya.

El guardó s'atorga a l'equip tècnic de l'empresa, que compta amb més de 70 anys d'experiència en el disseny, desenvolupament i fabricació de components hidràulics per als exigents requisits de les aplicacions mòbils modernes. Enginyers experimentats dissenyen i desenvolupen els productes en estreta col·laboració amb l'equip d'enginyeria del client. A més, Roquet Hydraulics disposa d'un equip d'enginyers que controla els processos de fabricació. I aquest mateix equip és responsable d'automatitzar i optimitzar els processos, amb l'objectiu d'aconseguir una excel·lent qualitat amb flexibilitat de producció i costos competitius.

En els darrers 15 anys, el grup s'ha donat a conèixer entre fabricants globals de maquinària de construcció, agrícola i altres aplicacions.

El jurat del Premi Guillem Catà, presidit per Salvador Arqué, president de la demarcació territorial de l'associació d'enginyers, estava integrat per enginyers industrials, representants de l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Manresa, la Cambra de Manresa, Cambra de Barcelona, i la Unió Empresarial de l'Anoia.
Arxivat a