Un detingut al tall de la C-25 i la C-17 a Gurb

Aquest diumenge, centenars de persones van tornar a tallar la confluència de les dues vies

Osona.com
28 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 11:02h
El jove retingut aquest diumenge durant el tall de la C-17 i la C-25.
El jove retingut aquest diumenge durant el tall de la C-17 i la C-25. | Josep M. Montaner
Els Mossos d'Esquadra van detenir un jove aquest diumenge al vespre durant els talls a la C-17 i la C-25, a Gurb. Centenars de persones s'hi van aplegar després d'una convocatòria a les 5 de la tarda que cridava a celebrar una castanyada amb el lema "Prou Castanyots, nosaltres som més de castanyes!" al costat de les vies en protesta per la sentència de l'1-O i la violència policial.  

Poc després, es va desconvocar la castanyada i es va procedir a ocupar la via. Tot i el tall sí que es van arribar a menjar castanyes, tal com es pot veure a les imatges.A les 7 del vespre, es va desconvocar el tall però alguns dels manifestants s'hi van quedar. Finalment, els Mossos van desallotjar la via al voltant de dos quarts de 10 de la nit. Els agents van perseguir els manifestants pels camps i van detenir-ne un. Aquest dilluns passa a disposició judicial. Se'l va detenir desordres públics i atemptat contra l'autoritat per llançament de pedres a la línia policial

Aquest és un dels punts on en els últims dies s'acostumen a convocar manifestacions contra la sentència del Tribunal Suprem sobre l'1-O. Fa una setmana, diumenge passat, també es va tallar.

Aquest diumenge durant el tall de la C-17 i la C-25 Foto: Josep M. Montaner

 

Aquest diumenge durant el tall de la C-17 i la C-25 Foto: Josep M. Montaner