La vacunació antigripal a peu de carrer a Torelló

Instal·len punts de vacunes al mercat setmanal i al barri de Montserrat

Un professional vacunant un pacient de la grip
Un professional vacunant un pacient de la grip | ACN
Osona.com
28 d'octubre del 2019
Aquesta setmana ha començat a tot Catalunya la campanya de vacunació antigripal. Des de l'Àrea Bàsica de Salut (ABS) Vall del Ges es posa en marxa per primera vegada una campanya per poder vacunar als habitants de Torelló que vulguin a peu de carrer. 

D'aquesta manera, els professionals de l'ABS Vall del Ges faran quatre sortides a dos punts de Torelló: dues al Mercat setmanal i dues més al barri de Montserrat. 

Al Mercat setmanal dels dimecres es vacunarà els dies 30 d'octubre i 6 de novembre, de 9.15 a 11.15 h. El punt de vacunació estarà situat en una carpa mòbil. Pel que fa al barri de Montserrat, les vacunacions a peu de carrer es faran els dies 30 d'octubre, de 12 a 13.30 h i 8 de novembre, de 12 a 14 h. En aquest cas, la carpa se situarà davant de l'església del barri. 

Les vacunes antigripals van dirigides a grups de població que tinguin un risc alt de contreure la grip, sobretot persones majors de 60 anys, dones embarassades o persones de qualsevol edat amb malalties associades com ara diabetis o hipertensió. 

Els ciutadans que vulguin aprofitar-se d'aquesta iniciativa i vacunar-se al carrer no hauran de fer cap tràmit previ. La gent que ho prefereixi, podrà seguir anant a vacunar-se a l'ABS Vall del Ges, a l'Avinguda Pompeu Fabra, 8.   
Arxivat a