​Torelló homenatja Clàudia Galícia pels seus èxits esportius

L'esportista es va proclamar campiona d'Espanya de BTT el passat setembre

Durant l'homenatge a Clàudia Galícia aquest dilluns
Durant l'homenatge a Clàudia Galícia aquest dilluns | Aj. de Torelló
Osona.com
23 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 18:37h
En un emotiu acte amb família, amics i representants de les entitats esportives de Torelló, Clàudia Galícia va rebre aquest dilluns al vespre el reconeixement de l'Ajuntament de Torelló pels seus èxits esportius al llarg de l'última temporada, en les disciplines de BTT i esquí de muntanya.

Tal com explica l'Ajuntament en una nota, l'acte es va celebrar a la Sala Noble de Can Parrella, en presència de membres de l'equip de govern i de la resta de grups polítics. El regidor d'Esports, David Sánchez va destacar els èxits esportius de l'homenatjada i li va agrair que "porti el nom de Torelló allà on competeix". Al seu torn, l'alcalde, Marçal Ortuño, va destacar els valors que porta associats a la seva carrera, entre ells "esforç, disciplina, entrega, sacrifici i compromís amb els reptes que un mateix es posa".

Després de signar en el Llibre d'Honor i rebre un obsequi institucional, l'esportista va voler agrair el reconeixement de l'Ajuntament. També va explicar les dificultats per les lesions durant la temporada anterior i com ho va poder superar per afrontar aquesta última temporada i obtenir títols en les dues disciplines.

El passat mes de setembre, Clàudia Galícia es proclamava campiona d'Espanya de BTT en la modalitat XC Marató i tancava així una temporada gairebé perfecta. Ha sumat cinc campionats estatals entre BTT (XC Marató i XCO) i esquí de muntanya (modalitats esprint, individual i prova vertical). A més, va guanyar la general de la Copa del Món d'esquí de muntanya i es va penjar tres medalles al campionat del Món de l'especialitat, un or (modalitat esprint) i dues plates (modalitats relleus i per equips).
Arxivat a