Crèdit de més de 630.000 euros per Sant Julià de Vilatorta

Diputació de Barcelona i BBVA signen un acord amb l'ajuntament a través d'un programa permet als ajuntaments reduir els costos financers dels préstecs

Durant la signatura de l'acord.
Durant la signatura de l'acord. | Diputació de Barcelona
Osona.com
27 d'octubre del 2019
La presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, i BBVA han signat amb l'alcalde de Sant Julià de Vilatorta, Joan Carles Rodríguez, un crèdit per valor de 637.375,18 €, dels quals 18.108,16 € estan subvencionats per la corporació. Aquest dimarts es van signar crèdits amb un total de 13 ajuntaments per un valor de més de 15,84 milions d'euros.

Aquest any s'ha firmat l'acord entre la Diputació de Barcelona i BBVA que permet impulsar el Programa de Crèdit Local en el període 2019-2020, fruit del procés de selecció d'entitats realitzat. El Programa permet als ajuntaments i entitats municipals descentralitzades reduir els costos financers dels préstecs dels municipis destinats a noves inversions. Així, les entitats locals també poden acollir-se a operacions de préstecs a llarg termini, a actuacions relacionades amb millores a la tresoreria i a línies de préstecs pont per a inversions finançades amb subvencions.