Tona

​Tona fa obres de millora energètica a la Canal

Els treballs tenen un cost de 60.690 euros i l'equipament estarà tancat fins a finals d'octubre

per Osona.com , 23 d'octubre de 2019 a les 11:55 |
L'escenari de la Canal de Tona. | Aj. de Tona
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 d'octubre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La sala La Canal de Tona estarà tancada fins al 31 d'octubre per a obres. El projecte té per objectiu adaptar la part de l'escenari a una millor eficiència energètica mitjançant la renovació de bona part de la il·luminació existent amb tecnologia LED. Aquesta intervenció té un cost de 60.691,24 euros (IVA inclòs) i suposarà un estalvi energètic, a més de millorar la seguretat de l'equipament.

Les obres es basen en la reforma de les instal·lacions elèctriques actuals, l'ampliació i l'adaptació a les noves necessitats normatives. Algunes de les accions concretes que es portaran a terme són reforma de tota la instal·lació elèctrica escènica, adequació dels quadres de proteccions, canalització de les diferents línies, i instal·lació de nou equipament.


Els treballs, doncs, permetran la programació de millors espectacles amb necessitats tècniques específiques i alhora una disminució del cost de la programació, ja que no s'haurà de llogar el material; ja formarà part de la Canal.

 

Participació