El Festival Protesta canvia de dia la festa final

A causa de les mobilitzacions previstes per dissabte, l'acte de cloenda se celebrarà diumenge

La festa final del Festival Protesta, l'any passat.
La festa final del Festival Protesta, l'any passat. | Festival Protesta
Osona.com
22 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 10:15h
L'excepcionalitat del moment social i polític ha alterat la programació de la setena edició del Festival Protesta. El certamen va començar un dia més tard del que estava previst per la vaga general i, ara, també s'ha decidit canviar l'acte de cloenda.

La festa final, en què s'entregaran els premis als millors curtmetratges, se celebrarà el diumenge, 27 d'octubre, a les 6 de la tarda a l'Atlàntida. Estava prevista per dissabte, però hi ha una convocatòria de manifestació a Barcelona.

La pel·lícula escollida per tancar la setena edició del Protesta és Me llamo violeta; un documental que relata la vida de dos joves transgènere. Es podrà veure dissabte 26 d'octubre a les 21.30h al Cinema Vigatà i comptarà amb la presència del seu director, David Fernández de Castro, i del productor, Joan Úbeda.

Activitats i projeccions, en marxa

Tot i l'excepcionalitat del moment, les activitats i projeccions no s'aturen. Des de dissabte passat, racons de Vic s'han omplert de persones. A partir d'aquest dimarts, es projectaran curtmetratges i pel·l´ciules, com Boys don't Cry, Cold Sweat, o God of Molenbeek.
 

Consulta tota la programació del Festival Protesta

Arxivat a