Mor l'exregidor de Vic Joaquim Puntí als 62 anys

Era tècnic de la Facultat de Ciències i Tecnologia de la UVic

Joaquim Puntí Freixer, al ple de Vic.
Joaquim Puntí Freixer, al ple de Vic. | Josep M. Montaner
Osona.com
21 d'octubre del 2019
Actualitzat el 22 d'octubre a les 15:09h
L'exregidor de Vic Joaquim Puntí Freixer ha mort aquest diumenge als 62 anys després d'estar un temps ingressat a la Santa Creu. Va ser edil per ERC del 1987 al 1991. Biòleg de formació, Puntí també estava vinculat a la Universitat de Vic (UVic-UCC), on era tècnic del laboratori de biociències de la Facultat de Ciències i Tecnologia.

Tot i que ja estava apartat de la vida política, era un assistent habitual a les concentracions i als plens de l'Ajuntament de Vic. En cada sessió s'asseia a la banda esquerra de la sala, just entrant.
 

El 16 de juny de 1992, la Nit de l’arribada de la Flama Olímpica a Vic, Joaquim Puntí (segon per la dreta) va desplegar una bandera estelada a la balcona de l’Ajuntament de Vic, per primera vegada des de la República. La ciutat estava ocupada per unitats antiavalots espanyoles portades des d’Andalusia. Foto: Miquel Macià


També era col·laborador d'Osona.com com articulista d'opinió (pots recuperar els seus articles en aquest enllaç).

La cerimònia de comiat s'ha celebrat aquest dimarts a dos quarts de 12 al tanatori de Vic. Puntí era una persona molt coneguda a la ciutat. Per aquest motiu, les mostres de condol s'han fet extenses a Twitter (es poden llegir més avall).
 

Quim Puntí, la segona meitat dels 80, al local d'ERC. Foto: Toni Coromina

Arxivat a