​Manlleu crea una oficina d'estalvi i eficiència energètica

La iniciativa és itinerant i es pot trobar en diversos espais de la ciutat

Durant la inauguració de l'oficina a Manlleu.
Durant la inauguració de l'oficina a Manlleu. | Aj. de Manlleu
Osona.com
20 d'octubre del 2019
Aquest octubre, Manlleu ha creat una oficina d'estalvi i eficiència energètica. Es tracta de la primera oficina a Osona específica en matèria energètica. És itinerant i es pot trobar en diversos espais de la ciutat.

Tal com explica l'Ajuntament, després de més de 3 anys treballant en matèria d'estalvi i eficiència energètica, des de l'Àrea de Promoció Social i Personal, Salut Pública, Consum i Igualtat es va impulsar la creació de l'oficina.

El 2016 es va actualitzar el Pla d'eficiència energètica i sostenibilitat de Manlleu i que recull diferents accions. Entre aquestes hi ha la creació de l'oficina que té per objectiu incrementar l'assessorament i la informació de la ciutadania; disminuir el consum energètic i l'import de les factures de les llars en situació de vulnerabilitat; millorar l'eficiència energètica de les llars; informar a la ciutadania sobre els seus drets, recursos disponibles i requisits per accedir al servei i als recursos; capacitar i apoderar a les persones en situació de vulnerabilitat energètica; i establir contacte amb les companyies subministradores per tal d'afavorir la signatura de convenis de col·laboració.
Arxivat a