La Fira de la Nou de Montesquiu torna amb un tastet de tapes renovat

La vuitena edició, que se celebra aquest diumenge, també acull una exhibició de vehicles antics i clàssics

Osona.com
17 d'octubre del 2019
Montesquiu acull aquest diumenge, 20 d'octubre, una nova edició de la Fira de la Nou amb diverses novetats. La primera és que el tastet de tapes, que habitualment es feia per sopar el dia abans, es passa al migdia a partir de les 12. Hi haurà tot tipus de propostes culinàries elaborades amb nous fetes per establiments del poble i la zona del Bisaura. Cada tapa tindrà un preu de 2 euros o també hi ha la possibilitat de comprar un paquet de 5 tapes al preu de 8 euros.

D'altra banda, la fira també acollirà, com a novetat, la 1a exhibició de vehicles antics i clàssics amb vehicles al carrer Plaçola.

300 quilos de nous del Bisaura i l'Empordà

La fira pròpiament dita començarà diumenge a partir de les 10 i es posaran a la venda més de 300 quilos de nous procedents de nogueres del Bisaura i de l'Empordà Els espais i parades s'ubicaran a la Plaça de la República, carrer Plaçola i part del carrer Sant Boi.

No hi faltaran activitats per als més petits, com una zona amb inflables, jocs gegants infantils o el servei de lloguer de ponis per fer-hi passejades, durant tot el matí. Tampoc la Trobada d’acordionistes, que arriba a la setena edició.

Se celebrarà també la 4a edició de Nouart, l'exposició col·lectiva d'artistes locals. I alumnes i professors del Centre de Formació Forestal Especialitzada de la Solana al Castell de Montesquiu faran la tradicional exhibició de tall de fusta artístic, tot elaborant escultures amb motoserra a partir de troncs d'arbre. La música al carrer de Men in Swing amenitzarà la fira.
 

Consulta la programació

Recull de galeries de fotos de la Fira de Nou de Montesquiu