​Obertes les preinscripcions del projecte formatiu «RE-CREA»

La iniciativa promou l'aprenentatge d'un ofici artístic i creatiu

Osona.com
16 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 17:19h
El Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Torelló, posa en marxa el projecte formatiu RE-CREA, adreçat a persones que vulguin aprendre un ofici artístic i creatiu. L'objectiu d'aquesta proposta formativa és dissenyar, construir i exhibir una instal·lació d'arts al carrer. Les preinscripcions estan obertes fins aquest divendres, 18 d'octubre i l'inici de la formació està previst pel 30 d'octubre.

El projecte RE-CREA oferirà als alumnes formació professionalitzadora (teòrica i pràctica) de 84 hores, incloses tutories de seguiment personalitzades i tallers per a la millora de l'ocupabilitat. En total, seran set setmanes de classes, de 15.30 a 18.30 h de dilluns a dijous, fins al 19 de desembre. L'objectiu final és l'elecció, construcció i presentació en públic de la instal·lació d'arts al carrer.

Els requisits per participar en el programa RE-CREA són tenir ganes d'aprendre un ofici artístic i creatiu, iniciativa i capacitat per treballar en equip. Les persones interessades poden fer la seva preinscripció abans del 18 d'octubre a www.gesbisaura.cat. També poden demanar més informació trucant al 938505313 o bé escrivint un correu a l'adreça martipm@ajtorello.cat.        
Arxivat a