​La UVic demana al professorat no programar activitats avaluables aquesta setmana

La junta de rectorat emplaça als actors implicats a obrir "un espai de diàleg en confiança"

L'edifici del rectorat de la UVic a la casa de convalescència.
L'edifici del rectorat de la UVic a la casa de convalescència. | UVic-UCC
Osona.com
16 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 12:24h
La junta de rectorat de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) ha mostrat aquest dimarts el seu desacord amb la sentència del Tribunal Suprem contra els líders independentistes, i ha demanat el professorat que no programi activitats avaluables durant aquesta setmana.

En un comunicat, lamenta que les penes de presó hagin estat "la resposta a un problema polític i no judicial", i ha mostrat la seva solidaritat amb els líders polítics i socials empresonats, així com el seu suport a l'exconsellera, Meritxell Borràs, que és coordinadora de desenvolupament de polítiques corporatives del centre.

La universitat ha emplaçat tots els actors implicats a obrir "un espai de diàleg en confiança" per resoldre un problema que mai hauria d'haver sortit de l'àmbit polític.

Comunicat de la Junta de Rectorat de la UVic-UCC

La Junta de Rectorat de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), reunida avui dimarts 15 de d'octubre, vol manifestar el seu desacord amb la sentència del Tribunal Suprem. Lamenta que les penes de presó hagin estat la resposta a un problema polític i no judicial. A part, també vol mostrar el seu escalf i la seva solidaritat als líders polítics i socials empresonats i les seves famílies, així com el suport a la nostra companya Meritxell Borràs que també ha estat víctima de la discrecionalitat de les decisions judicials.

La UVic-UCC està formada per persones amb sensibilitats ideològiques diverses on, per sobre de tot, impera el respecte i la defensa del diàleg i la confrontació d’idees. A més, des de tots els seus òrgans de govern es potencia el valor de la paraula per al coneixement i el desenvolupament del sentit crític. És per això que emplaça tots els actors implicats a obrir un espai de diàleg en confiança per resoldre un problema que mai no hauria d'haver sortit de l'àmbit polític.
Arxivat a