Centelles celebra les «Vesprades de Tardor» amb la primera producció pròpia

Durant dos caps de setmana, el municipi acull estils diversos com el flamenc, la rumba, el jazz i l'òpera

Durant la roda de premsa de presentació de la 8a edició de «Vesprades de Tardor»
Durant la roda de premsa de presentació de la 8a edició de «Vesprades de Tardor» | Aj. de Centelles
Toni Carrasco
16 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 11:35h
Els propers dos caps de setmana, 19 i 20 d'octubre i 26 i 27, tindrà lloc al Centre Parroquial i al Casal Francesc Macià de Centelles la 8a edició de Vesprades de Tardor. Es tracta d'un cicle de música que reivindica el retrobament amb referències fermes, segons els seus organitzadors, i en què la cultura "ha de ser el principal refugi de l'home per assolir la virtut" en un món amb una excessiva contaminació social, política, econòmica i ambiental.

El festival musical nascut a Centelles estrenarà una producció pròpia La Menuda Flauta Màgica, el proper 26 d'octubre. És una adaptació de l'òpera de Mozart, per a infants amb muntatge de gran envergadura del director de l'orquestra JOVic, Jofre Bardolet; a més de la narradora Anna Casadevall; el director del Cor Jove de l'Escola de Música i Conservatori de Vic Sebastià Bardolet; el director escènic Antoni Font Mir; la jove soprano Anabel Real; la pianista i mezzosoprano Judit Muñoz; el baix-baríton Nèstor Pindado; el baríton Joan Mas i el tenor i pianista Oriol Roca.

El dissabte 19 les Vesprades s'encetaran amb el concert de flamenc d'Ana Brenes i el guitarrista Toni Abellàn. I el diumenge 20 li tocarà el torn als joves intèrprets, aquest any amb alumnes de l'Escola de Música de Centelles, Conservatori de Música del Liceu i Conservatori de Vic.

La clausura està prevista pel diumenge 27 d'octubre amb la cantant i compositora d'origen cubà, Yadira Ferrer, que presentarà el seu treball Del jazz a la rumba.
 

Consulta més informació

Arxivat a