Sorteig

SORTEIG de dues entrades dobles per a l'espectacle «Mexicatas» a Calldetenes

per Redacció, 14 d'octubre de 2019 a les 09:09 |
L'espectacle Mexicatas arriba aquest dissabte 18 d'octubre l'Auditori Teatre de Calldetenes. Es tracta de 12 escenes independents en què vuit actrius mexicanes intentaran comprendre com es viu a Mèxic des d'una distància no desitjada, així com es veuen Espanya i Catalunya. Explicaran les seves experiències en el seu exili per terres catalanes i espanyoles amb humor i drama.

Osona.com i l'Auditori Teatre de Calldetenes sortegen dues entrades dobles per a l'espectacle, valorades en 56 euros. El termini per participar en el sorteig es tancarà el proper dijous 17 d'octubre a la 1 del migdia. Al mateix, es comunicaran els guanyadors, a través del perfil de Twitter d'@osona.
 

Més informació i compra d'entrades


 

Per participar en el sorteig cal omplir el següent formulari:


Bases del sorteig

- Els guanyadors obtindran una de les entrades dobles per l'espectacle.


- El termini per participar al sorteig es tancarà el dijous 17 d'octubre a les 13.00.

- Un cop fet el sorteig, Osona.com contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Només es pot participar al sorteig una vegada.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu sortejos@naciodigital.cat.

- Per participar al sorteig cal acceptar la política de privacitat de NacióDigital. També es pot optar a rebre els diversos butlletins de NacióDigital marcant la casella corresponent.

 

Participació