Vic

Portes obertes als tallers del carrer de la Riera de Vic

El carrer, que va ser declarat Punt d’Interès Artesanal, s’adhereix aquest dissabte a les activitats de la setmana d’artesania de Catalunya

per Osona.com , 10 d'octubre de 2019 a les 18:55 |
Aquest dissabte, els tallers del carrer de la Riera de Vic tindran les portes obertes.  El passat mes de novembre va ser declarat Punt d’Interès Artesanal pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, i és un dels 7 únics punts amb aquest reconeixement que hi ha a Catalunya.

Per això, aquest 12 d'octubre, els tallers ensenyaran el seu treball i oferiran visites guiades amb l’objectiu de promoure’n la divulgació, l’exhibició i la participació en una activitat que s’emmarca dins la Setmana d’Artesania de Catalunya. Es pot veure d'11 del matí a 2 del migdia i de 4 a 7 de la tarda.


Per finalitzar la jornada, a partir de les 8 del vespre s’oferirà una degustació gastronòmica a càrrec dels restaurants del barri a la plaça Gaudí, a la cantonada amb el carrer de la Ramada.

Al carrer de la Riera s’hi concentren tallers d’art, artesanals i de disseny d’oficis tan diversos com el de ceramista, emmotlladora, marroquineria, repussadora, enquadernadora, fotògraf, gravador, il·lustrador, escultor, pintora, retaulista, estampador, il·lustrador, fuster, joier artesanal o forjador, entre d’altres.

 

Consulta més informació en aquest enllaç

 

Participació