Motor

El campionat català de kàrting encara la recta final al Circuit d'Osona amb curses molt disputades

La penúltima prova del campionat ja deixa algun pilot amb el títol a la butxaca

per Osona.com, 8 d'octubre de 2019 a les 18:55 |
Campionat de Catalunya de Kàrting al Circuit d'Osona. | Josep M. Oliver
El Circuit d’Osona ha acollit aquest diumenge, 6 d'octubre, la quarta i penúltima prova del Campionat de Catalunya de Kàrting. Les curses han estat molt disputades i algunes no s'han decidit fins al final. En total s'han disputat vuit curses, dues per a cada categoria: Open RACC, aleví, cadet i júnior-sènior. A la jornada, hi han participat 59 pilots.

La categoria aleví va ser una de les més disputades. Raúl Zunzarren, que arribava a Osona com a líder del campionat, va ser l'estrella de la jornada repetint un cop més doblet després de dues carreres molt emocionants i lluitades fins al final. De fet, en les dues curses el triomf es va decidir sobre la mateixa línia de meta. Aleix Piñera va ser segon en les dues per mil·lèsimes de segon. El tercer lloc en cada una de les carreres va ser per a Joaquim González, que va acabar cada cursa a només 7 dècimes del líder.


La categoria cadet va ser, com és habitual, la més concorreguda, amb més d'una vintena de pilots en pista. El triomf va ser en les dues per a Mikel Merino. En la primera, el podi el van completar Pol Chaos i Adrià Mustienes, els tres pilots més ben classificats en la general. La segona de les curses va ser la més competida i igualada, amb fins a tres pilots creuant la meta en el mateix segon. Darrere de Merino va crear la línia d'arribada Louis Leveau, amb Adrià Mustienes repetint el tercer lloc i Pol Chaos a només tres dècimes del podi.
 

Campionat de Catalunya de Kàrting al Circuit d'Osona. Foto: Josep M. Oliver


Eloi González, líder de la júnior, va marxar d'Osona amb un nou doblet després d'imposar-se en les dues carreres de la categoria, i ja té el títol a la butxaca (set victòries de vuit curses). Iker Carceller va aconseguir un segon i un tercer lloc. En la primera cursa el podi el completava Mireia Cánovas, una de les noies que participa en el certamen. En la segona, Pol Caubin creuava la meta segon, a només tres dècimes del líder.

Albert Fugardo va signar a Osona el seu primer doblet en categoria sènior després de dues carreres emocionants. Els dos podis van ser idèntics, amb David Martínez Fugardo en segon lloc i Marc Pernía, en tercera posició.


El Circuit d'Osona va acollir també dues carreres de l'Open RACC, amb dos triomfs d'Hugo Santamaría, amb Marco Arenas, ocupant el segon lloc en cada una de les carreres. Lluc Font va ser tercer en la primera i Darío Rey completaria el podi en la segona de les curses.

El Campionat de Catalunya de kàrting celebrarà l'ultima i decisiva cita de la temporada al circuit d'Alcarràs, a Lleida, el cap de setmana del 16 i 17 de novembre.
 

Galeria de fotos del Campionat de Catalunya de Kàrting al Circuit d'Osona

 

Participació